Friss Hírek
  1. Tisztesen helyt álltak az idősebbek ellen
  2. Foghíjas kerettel vágtak neki az Amazonok a második fordulónak
  3. Komoly megmérettetésen vannak túl a Bolhák
  4. Hazai pályán aratott győzelmet NBI/B-s csapatunk
  5. Két hazai győzelemmel folytatják a menetelést

MILOS PAVLOVIC
vezetőedző

KRIVACSEVICS DRAGOLJUB
másodedző, szakmai vezető

PINTÉR MÁTÉ
erőnléti edző

HAVJÁR PÉTER
masszőr

2020-11-03
Elmarad a Győr elleni találkozó

A Vasas Akadémia felnőtt csapatának játékosai továbbra is karanténban vannak, így biztosan halasztásra kerül a szerdai, Uni Győr-MÉLY-ÚT elleni bajnoki találkozó. A mérkőzés lejátszásának pontos dátumát a két érintett csapat a szövetséggel együtt fogja meghatározni.

2020-10-20
A holnapi és a hétvégi mérkőzést is halasztjuk

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Vasas Akadémia felnőtt csapata és szakmai stábja önkéntes karanténba vonult, miután egyik játékosunk szervezetében kimutatták a koronavírust. Ennek értelmében elmarad a holnapi TFSE-MTK, valamint a szombati Aluinvent DVTK elleni találkozó is.

2020-10-17
Pozitív tesztet produkált egyik játékosunk, karanténban a felnőtt csapat

A Vasas Akadémiát is elérte a koronavírus, felnőtt csapatunk egyik játékosának pozitív lett a PCR tesztje. A továbbiakat illetően az ÁNTSZ állásfoglalására várunk, addig is klubunk azonnali önkéntes karanténba küldte NBI/A-s csapatunk összes tagját, valamint a szakmai stábot. 

2020-10-16
Vasas Akadémia – Sopron Basket: elhalasztva!

KÖZLEMÉNY A Sopron Basket és a Vasas Akadémia közös megegyezéssel az október 17-re kiírt bajnoki mérkőzés elhalasztása mellett döntött, miután mindkét csapatban koronavírus fertőzésre utaló gyanús eseteket találtak.

Forrás: MKOSZ
2020-10-14
Újabb győzelem, idegenben eddig hibátlanok vagyunk

A bajnokság negyedik fordulójában a Vasas Akadémia az ELTE BEAC Újbuda otthonába látogatott, és megszerezte harmadik győzelmét az idei szezonban. Magabiztos első félidőt követően a harmadik negyedben alábbhagyott lendületünk, melynek köszönhetően ellenfelünk fel tudott zárkózni. A negyedik negyed azonban két Vasas triplával kezdődött, visszaállt a tíz pont körüli különbség, amit végig meg tudtunk tartani. Görcsösen…

2020-10-13
Fővárosi örökrangadó vár ránk szerdán

Holnap ismét mérkőzés vár a Vasas Akadémia felnőtt csapatára, a bajnokság negyedik fordulójában az ELTE BEAC Újbuda otthonába látogatunk. Évek óta komoly harcot hoz a két fővárosi gárda összecsapása, ez valószínűleg most sem lesz másképp. Nem volt túl sok időnk megünnepelni a hétvégi CEKK elleni bravúros győzelmet, szerdán ugyanis folytatódnak a küzdelmek a női NBI/A-ban….