Friss Hírek
  1. Újra pályán a felnőttek
  2. Edzőmeccsel tartotta magát lendületben serdülő csapatunk
  3. Tisztesen helyt álltak az idősebbek ellen
  4. Foghíjas kerettel vágtak neki az Amazonok a második fordulónak
  5. Komoly megmérettetésen vannak túl a Bolhák

MILOS PAVLOVIC
vezetőedző

KRIVACSEVICS DRAGOLJUB
másodedző, szakmai vezető

PINTÉR MÁTÉ
erőnléti edző

HAVJÁR PÉTER
masszőr

2020-11-25
Újra pályán a felnőttek

Pontosan két hét múlva játssza következő tétmérkőzését a Vasas Akadémia felnőtt csapata, amely több, mint egy hónap pihenőre kényszerült a COVID járvány miatt. A teljes csapat hétfőn kezdte meg az edzéseket, az új kezdetről Milos Pavlovicot kérdeztük. Több, mint egy hónap pihenőre kényszerült a csapat. Milyen érzés újra együtt dolgozni és készülni a következő megmérettetésre?…

2020-11-03
Elmarad a Győr elleni találkozó

A Vasas Akadémia felnőtt csapatának játékosai továbbra is karanténban vannak, így biztosan halasztásra kerül a szerdai, Uni Győr-MÉLY-ÚT elleni bajnoki találkozó. A mérkőzés lejátszásának pontos dátumát a két érintett csapat a szövetséggel együtt fogja meghatározni.

2020-10-20
A holnapi és a hétvégi mérkőzést is halasztjuk

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Vasas Akadémia felnőtt csapata és szakmai stábja önkéntes karanténba vonult, miután egyik játékosunk szervezetében kimutatták a koronavírust. Ennek értelmében elmarad a holnapi TFSE-MTK, valamint a szombati Aluinvent DVTK elleni találkozó is.

2020-10-17
Pozitív tesztet produkált egyik játékosunk, karanténban a felnőtt csapat

A Vasas Akadémiát is elérte a koronavírus, felnőtt csapatunk egyik játékosának pozitív lett a PCR tesztje. A továbbiakat illetően az ÁNTSZ állásfoglalására várunk, addig is klubunk azonnali önkéntes karanténba küldte NBI/A-s csapatunk összes tagját, valamint a szakmai stábot. 

2020-10-16
Vasas Akadémia – Sopron Basket: elhalasztva!

KÖZLEMÉNY A Sopron Basket és a Vasas Akadémia közös megegyezéssel az október 17-re kiírt bajnoki mérkőzés elhalasztása mellett döntött, miután mindkét csapatban koronavírus fertőzésre utaló gyanús eseteket találtak.

Forrás: MKOSZ
2020-10-14
Újabb győzelem, idegenben eddig hibátlanok vagyunk

A bajnokság negyedik fordulójában a Vasas Akadémia az ELTE BEAC Újbuda otthonába látogatott, és megszerezte harmadik győzelmét az idei szezonban. Magabiztos első félidőt követően a harmadik negyedben alábbhagyott lendületünk, melynek köszönhetően ellenfelünk fel tudott zárkózni. A negyedik negyed azonban két Vasas triplával kezdődött, visszaállt a tíz pont körüli különbség, amit végig meg tudtunk tartani. Görcsösen…