A Vasas Akadémia felnőtt csapata számára folytatódik a sűrű menetrend, lejátszott bajnoki mérkőzések szempontjából kezdjük utolérni a mezőnyt a pandémia okozta kényszerpihenőt követően. Ezúttal Zalaegerszegre utazik a csapat, ahol mindkét együttes a győzelemben reménykedik.

Három mérkőzésre vagyunk attól, hogy utolérjük a mezőnyt bajnoki meccsek szempontjából, a válogatott szünet előtti időszak ezért még sűrűnek bizonyul a Vasas Akadémia felnőttjeinek. A menetrend miatti fáradság kezd meglátszani lányainkon, talán ez is szerepet játszott abban, hogy nem jött ki túl jól a lépés a hétvégi Csata elleni mérkőzésen. Pihenésre azonban nem volt túl sok ideje lányainknak, hiszen szerdán újabb bajnoki mérkőzés vár a Vasasra. Ellenfelünk ezúttal a ZTE NKK lesz, amelyet hazai pályán magabiztos játékkal tudtunk legyőzni.

A zalaegerszegi gárdának is sűrű volt a programja legutóbbi találkozásunk óta, bár egy meccsel kevesebbet játszottak nálunk. Sopron után Pécsre is ellátogatott a ZTE, mindkét városban magabiztos hazai győzelem született, így szerdai ellenfelünk továbbra is az egyetlen nyeretlen csapat az idei kiírásban. A győzelemre éhes zalaegerszegiek mindent meg fognak tenni, hogy véget vessenek ennek a negatív sorozatnak, így könnyű mérkőzésre semmiképp sem számíthatunk.

“A Csata utáni visszavágó után érkezünk erre a meccsre, amely véleményem szerint a legrosszabb mérkőzésünk volt a szezonban. Az a fontos, hogy hogyan fogunk tudni erre reagálni. Bár nincs sok időnk felkészülni az újabb összecsapásra, mindent megteszünk, hogy győzelemmel hagyhassuk majd el a pályát” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Milos Pavlovic.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozat itt tekinthető meg.

A ZTE NKK Vasas Akadémia találkozó szerdán 18:00-kor kezdődik a Zalaegerszegi Városi Sportcsarnokban.

A mérkőzést továbbra is zárt kapuk mögött rendezik, élő online stream elérhető a mindiGO oldalán vagy applikációján.