NBI/B-s csapatunk a tabellát vezető DVTK U23-hoz látogatott vasárnap. Az első félidőben tartani tudtuk a lépést a hazaiakkal, félidőt követően azonban ellenfelünk átvette az irányítást és megnyerte a találkozót.

Nem voltunk a toppon a DVTK ellen, ennek több oka is van. A csapat fáradt volt, hiszen a lányok nagy része előző nap junior bajnokit játszott, ráadásul egy alapemberünk is hiányzott. Az első félidőben még tudtuk tartani a lépést a hazai csapattal, két ellentétes negyedet követően döntetlen volt az állás. A folytatásban elfogyott az erőnk, támadójátékunk nem volt elég lendületes és kreatív, védekezésben pedig sokat hibáztunk. Igyekeztünk rotálni a csapatot, ám nem sikerült javítani a játékunkon. A DVTK gyorsabb és agresszívabb volt a második félidőben, aminek köszönhetően meg tudták nyerni a találkozót. A mai meccsen Ulrich Zoé (7 IBM, 8 pont, 3 lepattanó, 2 assziszt) teljesítményét szeretném megdicsérni – mondta a csapat edzője, Igor Skocovski.

DVTK U23 – Vasas Akadémia 53.36 (17-9, 7-15, 15-4, 14-8)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia: Láng-Miticzky B. 4, Ulrich Z. 8, Glatz B. 2, Van Rijs D. 3, Gelei K. 7, Vágó A. 2, Szilvássy L. 2, Villányi D. 4, Kádár O. 4, Tóbel L., László R.