Ismét nehéz feladat vár lányainkra szombaton, a Tippmix Női NBI/A bajnokság 6. fordulójában ugyanis a liga egyetlen veretlen csapata ellen kell pályára lépniük. A DVTK Hun-Therm elleni találkozó kivételesen egy órával korábban, 17:00-kor kezdődik a Pasaréti Sportcentrumban.

Hosszú kihagyás után hétvégén újra megtelhet a pasaréti csarnok lelátója, a Vasas Akadémia felnőtt csapata bő egy hónap után végre hazai pályán játszik. Milos Pavlovic együttesének nincs könnyű dolga a válogatott szünet után, hiszen a szekszárdi látogatást követően újra kemény ellenféllel kell megküzdenünk. Az edzések ennek ellenére jó hangulatban zajlottak, vezetőedzőnk elmondása alapján a fizikális különbségek kiküszöbölésére helyezték a hangsúlyt az elmúlt napokban.

A DVTK Hun-Therm jelenleg az egyetlen veretlen csapat a bajnokságban, amely az európai kiírásban sem talált még legyőzőre az idei szezonban. A Vasas nevelésű Aho Nina és Tyra együttesét joggal említik bajnokesélyesként, mely bomba erős keretének és mély rotációjának köszönhetően több fronton tud teljesíteni. Nem kérdés, hogy ki a szombati találkozó esélyese, komolyan fel kell kötni azt a bizonyos gatyát.

A bajnokság egyik legerősebb csapatát láthatjuk vendégül szombaton. Kiváló csapatról és teljesítményről beszélhetünk esetükben, a Valencia ellen is bizonyították ezt. Mély kerettel rendelkeznek és méretben is nehéz lesz velük felvenni a versenyt. Ennek ellenére nem fehér zászlókat lengetve várjuk a Miskolcot, főleg nem hazai pályán, de tudjuk milyen nehéz dolgunk lesz. Bízom benne, hogy összeszedetten tudunk majd játszani és egy jó meccset láthatnak a kilátogatók – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot ide kattintva lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – DVTK Hun-Therm találkozó szombaton 17:00-kor kezdődik a Pasaréti Sportcentrumban.

Minden szurkolót és Vasas szimpatizánst szeretettel várunk, a mérkőzést a mindigTV GO oldalán is meg lehet tekinteni.