Utolsó hazai és egyben a rájátszás utolsó meccsét játszotta kadett/A csapatunk a két hét múlva kezdődő országos kadett döntő előtt. Lányaink a Csata DSE csapatát fogadták Pasaréten. 

„Egy megterhelő sorozat végére értünk, 12 nap alatt ez volt a negyedik mérkőzésünk, pótoltuk a karanténok miatt elmaradt meccseinket. Jelen pillanatban ennyire voltunk képesek, de tudom hogy ennél sokkal jobban és koncentráltabban tudunk egyénileg és csapatszinten is játszani, amit már oly sokszor bizonyított ez a csapat a kadett és a junior bajnokságban egyaránt. Sajnos ezen a találkozón kevés bátor szellemű és vállalkozó kedvű játékosom volt és a cserepadról sem jött érdemi segítség, így csak Aho Tyra (10 pont, 4 lepattanó, 2 szerzett labda, 12 IBM pont) és Rátkai Eszti (11/3 pont, 4 lepattanó, 3 assziszt, 11 IBM pont) teljesítménye került 10 IBM pont fölé, míg a túloldalon nyolc játékosé. Ez óriási különbség. Most a regenerálódásé a főszerep, jövő hét szerdán még egy fontos meccs vár fiatal csapatunkra a junior keresztjáték utolsó mérkőzésén, nagyon szeretnénk a junior bajnokságban is döntőt játszani” – mondta a csapat edzője, Eördögh Edit.

Vasas Akadémia/A – Csata DSE 39-77 (14-24, 11-19, 10-17, 4-17)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/A: Aho Tyra 10, Rátkai Eszter 11/3, Duka Lili 1, Hámori Bernadett 4, Kádár Orsolya 6, Láng-Miticzky Blanka 2, Örsi Kata 3, Villányi Diána, Ulrich Zoé 2, Szilágyi Ágnes.
Csata DSE: Bajzáth L. 8, Vladár R. 7, Toman D. 5/3, Toman P. 18/6, Strausz E. 8, Kastl D. 6, Toman R. 8/3, Farkas L. 2, Jánosi V. 7/3, Gábor L. 8, Arnóczki S.