A hétvégén sor kerül a Vasas Akadémia felnőtt csapatának ötödik mérkőzésére. Ezúttal a lányok a VBW CEKK Cegléd otthonába látogatnak.

A ceglédi együttes önmagához képest nem kezdte túl jól az idényt, jelenleg egy győzelem és öt vereség áll a csapat neve mellett. Hazai pályán azonban egyelőre jó mérleggel áll a CEKK. A Győr ellen meglepetés sikert arattak, a PEAC ellen pedig mindössze egy ponttal kaptak ki a Gál József Sportcsarnokban.

Abban a csarnokban, ahol vezetőedzőnk is sok időt töltött el korábban, hiszen Földi Attila játszott és edzősködött is ebben a városban: „Ez az a csarnok, ahol a legtöbb időt töltöttem el, ezért különleges számomra ez a hely, de csak addig ameddig a meccs el nem kezdődik. Onnantól annyira a meccs hevében van az ember, hogy nem foglalkozok ezzel” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Földi Attila.

Lányaink jó úton haladnak, mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy a múlt hétvégén meggyőző három negyedet produkáltak a papíron sokkal erősebb NKE-Csata ellen. Az ott mutatott játékra lehet alapozni, és megnehezíthetjük ellenfeleink dolgát: „Számunkra minden csapat megfogható, ha a fiataljainknak kijön a lépés, és egy adott nap úgy tudnak koncentrálni egész mérkőzésen, akkor szerintem bárkivel partiban tudunk lenni, úgyhogy Ceglédre is azzal a Céllal megyünk, hogy szeretnénk győzni” – mondta Földi Attila.

A teljes nyilatkozatot az alábbi linken lehet megtekinteni: https://youtu.be/UM1-zDTAzgs

A mérkőzés 19:30-kor kezdődik a Gál József Sportcsarnokban, Cegléden.