Egy hónapig nem fog pályára lépni tétmérkőzésen hazai pályán a Vasas Akadémia felnőtt csapata. Lányaink az Uni Győr MÉLY-ÚT elleni szerdai találkozóval búcsúznak Pasaréttől.

Remek év eleji rajtot vett a Vasas Akadémia, Milos Pavlovic csapata két hazai győzelemmel kezdték a 2021-es esztendőt. Szombaton hosszabbításban sikerült felülmúlnunk a Ludovika-FCSM Csata együttesét, amivel lányaink jelenleg a hetedik pozíciót foglalják el a bajnoki tabellán. A válogatott szünet előtt utoljára mérkőzünk meg hazai pályán, azonban borzasztóan nehéz feladat vár ránk szerdán, hiszen az ország jelenleg egyik legjobb gárdája érkezik Pasarétre.

Ellenfelünk Milos Pavlovic tavalyi csapata, az Uni Győr MÉLY-ÚT lesz, amely Iványi Dalma vezérletével remek teljesítményt nyújt az idei évadban. Komoly átalakuláson vannak túl a győriek a tavalyi szezonhoz képest, gyakorlatilag minden poszton erősítettek. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy tizennégy győzelemmel és mindössze két vereséggel jelenleg a tabella második állnak.

„A Győr az ország legjobb csapatai közé tartozik, ezt bizonyítja helyezésük is a bajnokságban. A csapatomtól elvárom, hogy a megszokott harciassággal játszanak, meglátjuk mit tartogat számunkra ez a mérkőzés. Remélem, hogy a Csata elleni győzelmet követően magabiztosabbak lettek lányaink, ha ez párosult egy komoly küzdeni akarással, izgalmas mérkőzést játszatunk szerdán” – nyilatkozott a Vasas Akadémia vezetőedzője, Milos Pavlovic.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozat itt tekinthető meg.

A Vasas Akadémia – Uni Győr MÉLY-ÚT találkozó szerdán 19:30-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

A mérkőzést továbbra is zárt kapuk mögött rendezik, élő online stream elérhető a mindiGO oldalán vagy applikációján.