Hétvégén rendezik a női NBI/A 21. fordulóját, a Vasas Akadémia több, mint egy hónap után újra Pasaréten lép pályára. Ellenfelünk ezúttal a ZTE Női Kosárlabda Klub lesz.

A bajnoki tabella kilencedik helyéről várjuk a következő megmérettetést, hiszen a CEKK az MTK elleni győzelmét követően megelőzött minket. A legjobb nyolcba kerülés érdekében tehát Földi Attila lányainak legalább egy győzelemre biztosan szükségük van. Soron következő ellenfelünk vegyes mérleggel áll az utóbbi időben, hiszen az elmúlt öt mérkőzésükből hármat elveszítettek, melyből kettő talán a zalaegerszegieket is meglepte. Előbb a PEAC ellen kapott ki hazai pályán Gáspár Dávid csapata, majd rá egy hétre az NKE Csata otthonában is vereséget szenvedett a ZTE. Úgy tűnik azonban, a Zala megyeiek túl vannak már a hullámvölgyön, hiszen a múlt héten magabiztos győzelmet arattak a BEAC ellen.

“Volt egy jó első félidőnk a Sopron ellen múlt héten, most azonban több kell, mint húsz perc remek játék ahhoz, hogy keresnivalónk legyen a ZTE ellen. Minden mérkőzésre maximálisan készülünk, és úgy lépünk pályára, hogy nyerni akarunk” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Földi Attila.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot az alábbi linken lehet megtekinteni: https://www.youtube.com/watch?v=Ofk1vG4G934

A Vasas Akadémia – ZTE NKK mérkőzés szombaton 18:00-kor kezdődik a Pasaréti Sportcentrumban.