Kenguru/B csapatunk sem tétlenkedett a hétvégén, a Bolhák két mérkőzést is játszottak. A siker ezúttal elmaradt, lányaink azonban szépen kamatoztatják az edzésen gyakoroltakat.

“Egy nagyon jó meccset tudtunk játszani a Csatával, ahol mindenki sok lehetőséget kapott. Mindenkitől szerettük volna látni azokat az elemeket és azokat a technikákat, amiket már több edzés óta gyakorlunk. Az alapvonali bedobást már szépen megtudjuk csinálni és a védekezésünk is nagyon szépen helytállt, így sok szerzett labdánk volt. A lendületes ziccert és a ritmusváltást még gyakorolnunk kell, de a negyedek végére a bátorságunk is megérkezett. Összességében ha hamarabb kapcsolunk a negyedekben, akkor szorosabb lehetett volna a mérkőzés” – mondta a csapat edzője, Mecséri Alexandra.

Pannónia Csata – Vasas Bolhák 42-34 (12-8, 4+6 – 6+7, 8-6, 12-7)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Mayr Jana 11, Jakó-Szalai Zita 8, Szemerédi Szonja 5, Sepsey Lilla 5, Horváth Csilla 2, Örsi Anna 1, Bogyó Laura 1, Gaàl Száva 1, Péter Janka 1, Horváth Emma, Semethy Yvonne

“Tét nélkül játszottuk a második mérkőzést, mivel a másik csapat túl kicsi létszámmal jött el a találkozóra. A lányok bátortalanul kezdték a játékot, de egy kis bátorítás után megindultak. A fő feladat ezen a mérkőzésen az volt, hogy az előző meccsen vétett hibáinkat kijavítsuk. Próbálkoztak a lányok, de több gyakorlással folytatjuk” – értékelt Mecséri Alexandra.

Vasas Bolhák – Ziccer Bocsok 32-35
Pontszerzők:
Vasas Bolhák:
Mayr Jana 12, Jakó-Szalai Zita 5, Szemerédi Szonja 1, Sepsey Lilla 3, Horváth Csilla, Örsi Anna 5, Bogyó Laura 1, Gaàl Száva, Péter Janka 5, Horváth Emma, Semethy Yvonne