Serdülő csapatunk újabb győzelmeket szerzett a Regionális Bajnokságban. Előbb az Óbudai Kaszások, majd a Gödi SE ellen is sikerrel jártak Kertész Dávid lányai.

“Már az első félidőben is pontatlanok voltunk az átadások és a befejezések terén, de a második félidőben már a védekezésünk sem volt rendben. Az egy-egy elleni védekezésünk még mindig fegyelmezetlen, támadásban pedig rendre rossz döntéseket hozunk. Nem tudjuk felismerni, mikor és merre kell támadni a gyűrűt, illetve a labda nélküli helyezkedésünk korántsem tudatos. A győzelemhez és ahhoz, hogy mindenki tudott kosarat dobni gratulálok, a többin pedig dolgozunk tovább” – mondta a csapat edzője, Kertész Dávid.

Vasas Akadémia/B – Óbudai Kaszások 62-52 (14-8,16-11,12-12,20-21)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/B: Benyovszki P. 2, Fogarasi K. 9, Herzog B. 4, Hruby L. 12, Igaz E. 5, Starosta T. 6, Szabó F. 6, Maróty Dorka 4, Maróty Dalma 2, Halász L. 6, Ilcsik B. 3, Édes L. 3

“Rendkívül tompák voltunk a második mérkőzésen, ahol ugyanazokat a hibákat követtük el, mint délelőtt. Védekezésben nem tudtunk alkalmazkodni a faulthatárhoz, így csak az ellenfél rossz büntetőzésének köszönhetjük a győzelmet. A lányok nagyon küzdöttek, de gyenge játékukkal maguknak nehezítették meg a mérkőzést. Két győzelmünkkel továbbra is vezetjük a Középső Régiót” – mondta Kertész Dávid.

Gödi SE – Vasas Akadémia/B 44-47 (9-10,8-17,11-11,16-9)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/B: Benyovszki P. 2, Fogarasi K. 2, Herzog B. 2, Hruby L. 2, Igaz E. 11, Starosta T. 8, Szabó F. 5, Maróty Dorka 2, Maróty Dalma 2, Halász L. 14, Kemecsei Z., Masier S. 5