A felkészülési időszak soron következő mérkőzésén Vasas Akadémia felnőtt csapata szombaton a PINKK-Pécsi 424 együttesét fogadta. Ezúttal is hiányos volt keretünk, azonban fiataljaink felnőttek a feladathoz és győzni tudtak hazai pályán.

Bach Bogi és Papp Dia nélkül lépett ismét pályára a Vasas Akadémia felnőtt csapata, két alapemberünk ugyanis továbbra is a párizsi 3×3 Európa-bajnokság helyszínén tartózkodik. A Vasas család számára megszokott módon, fiatalos energiával igyekeztünk pótolni rutinos játékosaink hiányát. Smailbegovic Nadia és Budácsik Dorka törtek élre pontgyártásban, és a labda is szépen járt a mieink kezében. Összesen 19 asszisztot gyűjtött a csapata, amiből Tóth Orsi és Madár Eszti 5-5 egységet tudhatott magáénak. Minden pályára lépő játékosunk szerzett pontot a PINKK elleni találkozón, amit megérdemelten nyert a Vasas.

Vasas Akadémia – PINKK-Pécsi 424 71-62
Pontszerzők:
Vasas Akadémia: Pusztai P. 7, Budácsik D. 15/3, Smailbegovic N. 17/3, Madár K. 7/3, Siklós D. 3, Szerencsés T. 6, Tóth O. 6, Salamon Zs. 4, Madár E. 3, Nagy L. 3
PINKK-Pécsi 424: Mijovic 12, Horváth Zs. 6, Jáhni 9/3, Révész L. 6, Tenyér 2, Zsilinszki 5, Engelman 10/6, Kovács 12