Az országos junior bajnokság rájátszásának második mérkőzésén a Vasas Akadémia hazai pályán fogadta a Széchenyi KA csapatát. Repülőrajtot vettünk, így csupán néhány perc játék után eldőlt a győztes kiléte.

„Már az első percben kézbe vettük az irányítást, és nem adtunk esélyt ellenfelünknek. Nem a legerősebb kerettel érkezett a Győr, ez azonban semmit sem vesz el a csapat mutatott játékából támadásban és védekezésben. Nagy nyomást gyakoroltunk hátul a labdára, melynek köszönhetően a félidőre 15 szerzett labdánk volt, és sok gyorsindítást láthatott a hazai közönség. Támadásaink pontosak voltak, így félidőre 51-9 volt az állás, ami hűen tükrözi, milyen erőt képvisel a csapatunk. A második félidőben lehetőséget kaptak azok a játékosok, akik szezon közben kevesebbet lépnek pályára, előnyünk azonban tovább gyarapodott. Elégedettek lehetünk a mutatott játékkal, jó volt nézni a lányokat a pályán, remekül játszottak. Gratulálok az egész csapatnak, a mérkőzés legeredményesebb játékosai ezúttal Madár Eszter (27 IBM, 17 pont, 8 lepattanó), Kun Rita (19 IBM, 9 pont, 8 lepattanó), Vígh Bernadett (22 IBM, 13 pont, 11 lepattanó) és Mudra Viola (17 IBM, 11 pont, 5 assziszt) voltak. Csak így tovább lányok” – mondta a csapat edzője, Igor Skocovski.

Vasas Akadémia – Széchenyi KA 90-26 (21-2, 30-7, 23-10 16-7)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/A: Vígh B. 13, Dúl T. 2, Siklós D. 7, Mudra V. 11, Altmann A. 10, Kuncz P. 8, Lőrinczy P., Salamon Zs. 9, Kun R. 9, Szerencsés T. 4, Madár E. 17, Szerémy V.
Széchenyi KA: Laszló D., Reider J., Boros T., Milkovics R. 5, Bende R. 2, Molnárová A. 9, Suga L. 3, Kéita A. 7, Szalai E., Nagy A.,