Kadett/B csapatunk szombaton a regionális junior bajnokság keretein belül a Kiss Lenke KA ellen lépett pályára. A hiányzók ellenére lányaink remekül helyt álltak az eggyel idősebb korosztályban.

“Fej-fej mellett haladt előre a két csapat az utolsó két percig, ahol is labda eladásainkat már kihasználta az ellenfél, és 11 könnyű pontot dobott zsinórban. Sajnálom a végeredményt, mert rendkívül harcosan tartottuk magunkat a néhol 3 évvel idősebbek ellen, de a harmadik fajta védekezés még gondot jelentett nekünk. Továbbra is igazi belső poszt nélkül játszottunk, melyben a kényszerből bent játszók még mindig nehezen találták a helyüket. A sok eladott labda és a taktikai feladatokban történt hibák miatt nem tudtunk előnyt szerezni a mérkőzés folyamán. Gratulálok az ellenfélnek, tanulságos és hasznos mérkőzést játszottunk” – mondta a csapat edzője, Kertész Dávid.

Kiss Lenke KA – Vasas Akadémia/C 72-58 (12-11,17-13,20-19,23-15)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/C: Kohán P. 2, Édes L. 2, Benyovszki P. 4, Igaz E. 9, Kemény Sz. 6, Varga P., Fogarasi K. 6, Szabó F. 12, Molnár F. 6, Hruby L.11/3