Az alapszakasz negyedik fordulójában U12/A csapatunk óriásit küzdött, és legyőzte a fiúkból álló Újpest-MT/A, valamint a Vasas U11-es fiúcsapatát. 

„Nagyon várta már mindenki ezt a fordulót, hogy megmutathassa mennyit fejlődött az utóbbi időszakban. Nagyon sokat dolgoztunk a lányokkal, ami meg is látszott a mérkőzéseken. Régen kezdtünk úgy egy meccset, hogy ennyi könnyű kosarat tudtunk dobni, ami így egy plusz löketet is adott. Nagyon jól összejátszottak a lányok, szép 2:1 szituációkat és egyéni megoldásokat láthattunk. Külön kiemelném Kárpáthegyi Léda és Bori Liza lendületes és jó játékát” – mondta a csapat edzője, Ambrus Szandra.

Vasas Amazonok – Újpest-MT/A 56-30 (19-8, 9+5-5+2, 11-8, 12-7)
Pontszerzők:

Vasas Amazonok: Kárpáthegyi Léda- Bori Liza 9, Szabó Mici- Pácza Blanka 8, Szíj-Krisánszky Zoé 6, Puskás Lili- Csercsa Eszte- Galavits Lili 4, Karli Dóra 3, Firle-Kiss Bora 1, Tóth Frotti- Muszka Zita 0.„Tudtuk, hogy a Vasas fiúcsapata elleni mérkőzés nehezebb lesz, de a félidőben sikerült 11 pontos előnyre szert tennünk. Az előző fordulók tapasztalatai alapján az egymást követő meccseknél a harmadik negyedben mindig volt egy pár perces dekoncentráltság, ami most kitolódott a negyedik negyed közepére. Ekkor nem sikerült betalálnunk, az ellenfél viszont sorra kosarakat dobott, ami természetesen felbátorította őket. Ettől, és a hangos szurkolástól a lányok megszeppentek, de egy rövid idő után már újból fel tudták szívni magukat. Nagyon akarták a győzelmet, az utolsó percekben Csercsa Eszter lepattanóinak pedig fontos szerepe volt a végső győzelem kiharcolásában. Nagyon jó volt látni, hogy a lányok a lefújás után rohantak egymáshoz és örültek, ugráltak örömükben. Gratulálok, nagyon ügyes volt mindenki” – összegezte Ambrus Szandra.

Vasas U11 – Vasas Amazonok 40-42 (8-11, 10+2-16+4, 7-8, 13-3)
Pontszerzők:
Vasas Amazonok: Tóth Frotti 8, Mayr Lara 7, Puskás Lili 6, Firle-Kiss Bora- Szíj-Krisánszky Zoé 5, Karli Dóra- Bori Liza- Galavits Lili- Csercsa Eszter- Pácza Blanka 2, Szabó Mici 1, Muszka Zita 0.