Serdülő csapatunk a regionális kadett bajnokságban tarthatott erőfelmérőt, pénteken a RadoBasket, szerdán pedig a Csata DSE/B ellen. 

“Ellenfelünk fizikai fölénye az egész meccsen meghatározónak bizonyult. Meglepődtek a lányok az ellenfél keménységétől és ez meg is látszott a teljesítményükön. A második félidőre feltüzeltük magunkat, végre kellően harcosan kezdtünk el kosarazni. Támadásunk továbbra is akadozott, mivel ellenfelünk a mérkőzés hátralevő részében a számunkra még ismeretlen zóna védekezést választotta. A mai meccs után nem igazán tudnék kiemelni senkit, a legfőbb hiányosságok a koncentráció, illetve az akarat hiányában mutatkoztak meg. Biztos vagyok benne, hogy tanultunk a meccsből és a visszavágón meg tudjuk majd mutatni, hogy mire vagyunk igazából képesek” – mondta a csapat edzője, Farkas Fanni.

RadoBasket – Vasas Akadémia/C 86-59 (25-14, 19-12, 15-9, 27-24)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/C: Dévai Blani 13/3, Bartos Dorcsi 9, Tóth Frotti 8/3, Puskás Lili 8, Pácza Blanki 8, Bori Liza 8, Polt Gréti 2, Galavits Liló 2, Muszka Zita 1


“Nagyon sajnálom, hogy az első negyedben nem tudta a csapat az igazi arcát mutatni. Az azt követő negyedekben már méltó ellenfelei tudtunk lenni a hazai csapatnak, de sajnos a meccs eleji hátrányunkat ledolgozni már nem tudtuk”
– értékelt Farkas Fanni.

Csata DSE/B – Vasas Akadémia/C 57-37 (24-4, 13-12, 9-7, 11-14)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/C: Bori Liza 8, Kárpáthegyi Léda 5, Pácza Blanki 5, Bartos Dorcsi 4, Tóth Frotti 4, Puskás Lili 3, Galavits Lili 3, Ács-Sánta Katu 2, Dévai Blani 2, Szabó Noncsi 1