A Vasas Akadémia NBI/B-s csapata vasárnap az Ajka együttesét fogadta hazai pályán. Nem mutattuk a legjobb arcunkat, sokat hibáztunk támadásban, így a vendég együttes örülhetett a győzelemnek a dudaszót követően. A hétvége pozitívuma, hogy a sérüléséből visszatérő Radócz Fanni játékra jelentkezett és pályára is léphetett a mérkőzésen.

“Pontszegény mérkőzést játszottunk, amelyen rengeteg hibát vétettünk. Voltak jó periódusai a találkozónak, küzdöttünk a sikerért és az esélyünk is megvolt rá. Sajnos sokszor nem a legjobb megoldásokat választottuk, támadásaink pontatlanok voltak, amit a statisztika is igazol. 25%-kal dobtunk, sajnos többet lehetett és kellett volna kihoznunk ebből a mérkőzésből. Próbáltunk sokat cserélni, szünetekben megbeszélni a hibákat, de nem sikerült száz százalékos formába lendülnünk. Úgy gondolom, hogy a stáb és a játékosok is sokat tanulhatnak ebből a párharcból, remélem a következő találkozón tudunk majd javítani. Kiemelném Kuncz Petra (11 IBM, 9 pont, 3 szerzett labda, 7 lepattanó, 2 blokk) és Van Rijs Luca (11 IBM, 8 pont, 3 szerzett labda, 2 assziszt) mai munkáját” – mondta a csapat edzője, Igor Skocovski.

Vasas Akadémia II – AJKA 42-49 (11-12, 10-15, 6-11, 15-11)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia: Van Rijs D. 1, Antal F. 4, Vígh B. 4, Mudra V. 5, Altmann A. 6, Kuncz P. 19, Radócz F. 1, Nagy L.,Bartos B., Kuncz B., Tóbel L. 4, Van Rijs L. 8
AJKA: Foltin B. 22, Tarnai K., Székely Zs., Shirian F. 4, Abaházy A., Zana K 5, Szabó B. 4, Lendér L 10, Hidas R., Kalacsai D. 4, Tápai A.