Rendkívül hullámzó mérkőzést hozott a regionális kadett bajnokság utolsó párharca U14-es csapatunk számára. A nehézségek ellenére a hajrában sikerült rendezni a sorokat, melynek köszönhetően győzelemmel búcsúzunk az idősebbektől, és jó szájízzel várhatjuk saját korosztályunk döntőjét.

„Sikerült leegyeztetnünk és lejátszanunk az utolsó regionális kadett mérkőzésünket. Az első negyedben rendkívül dinamikus és gyors játékkal, jó védekezéssel állva hagytuk ellenfelünket. A játék minden paraméterében jobbak voltak a lányok (21-7). A második negyedtől a negyedik negyed utolsó 3 percéig megváltozott minden. Rengeteg hiba a védekezésben, eladott labdák, kihagyott helyzetek. Ezek után hat ponttal vezetett az ellenfél. Az utolsó három percben ismét megrázták magukat a lányok. Védekeztek, labdát szereztek és kosarakat dobtak, és megnyerték a mérkőzést. A mérkőzés pozitívuma a győzelem, és az első negyed játéka, közben azonban érthetetlen dolgok történtek. Remélhetőleg sokat tanultak a lányok ebből a mérkőzésből” – mondta a csapat edzője, Diósadi Deák Éva.

Vasas Akadémia/C – KLKA /B 41-39 (21-7, 0-8, 8-17, 12-7)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/C: Schannen Zoé 4, Mayr Lara 2, Dúl Fanni 1, Kendelényi Luca 12, Csercsa Eszter 6, Kiss Kamilla 2, Szabó Emília, Gergely Petra 6, Ábrahám Emma 2, Kaszás Lili, Marton Orsolya, Harmati Emma 6
KLKA /B: Vágó A. 13, Konda B. 4, Jakab P., Balla P. 14, Bertók V. 2, Gajdos E., Magyar B., Révész-Veres P. 6