Csak egy találkozót játszottak a Vasas Bolhák, mivel az egyik ellenfél nem tudott megjelenni a szokásos hétvégi programon. Szoros párharcot hozott a Törekvés Törpillák elleni mérkőzés, melynek végén a mi lányaink örülhettek.

“A hétvégén sajnos csak egy mérkőzésen tudtuk megmérettetni magunkat, mert a harmadik csapat egyéb okok miatt lemondta. Ennek ellenére motivációnk megmaradt, hiszen szerettünk volna egy csoporttal feljebb jutni, ami sikerült is. Sok hibát vétettünk, a sebességünkön is kellett egyet kapcsolni, mert nagyon lassan kezdtük a mérkőzést. Ezután harciassággal nem volt gond, szépen küzdöttek a lányok. Sok labdát szereztünk, de a ziccereink befejezésére figyelnünk kell, hogy a szerzett labdáinkat pontokra tudjuk váltani. Külön öröm volt számunkra, hogy a félidei büntetőnél 11/8-at dobtunk. Gratulálunk a lányoknak” – mondta a csapat edzője, Mecséri Alexandra.

Törekvés Törpillák – Vasas Bolhák 40-43 (4-12, 19-9, 11-6, 6-16)
Pontszerzők:

Vasas Bolhák: Juhász-Kelly Hanna 13, Jakó-Szalai Zita 8, Bogyó Laura 7, Örsi Anna 6, Deák Nóra 3, Horváth Csilla 1, Szabó Emma 1, Semethy Yvonne 1, Sepsey Lilla 1, Horváth Emma 1, Péter Zsófia 1