Nem teljes csapattal vágott neki kadett/A csapatunk a hétvégi BEAC-Újbuda KA/A elleni bajnoki találkozónak. A hiányzók ellenére kiélezett mérkőzést tudtunk játszani, ám a csapat edzője, Nenad Markovic nem volt megelégedve teljesítményünkkel.

Továbbra is nehéz megértenünk, milyen fontos a koncentráció és stabilitás két dologban, a kizárásban és a büntetőzésben. Zsinórban második mérkőzésünket veszítjük el emiatt, és ez nagyon rosszul érint. Egyénileg sokat fejlődünk, de csapat szinten még mindig nem tartunk ott ahol kellene. Ezen kell a legtöbbet dolgoznunk. Tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk a BEAC ellen, hiszen két alapemberünk is hiányzott, ráadásul a találkozó során még egy játékosunk megsérült, de nem kereshetünk kifogásokat. Csapatként kell átvészelnünk a nehézségeket, hiszen egységben az erő – mondta a csapat edzője, Nenad Markovic.

Vasas Akadémia/A – BEAC-Újbuda KA/A 55 -60 (12-9, 19-18, 14-19, 10-14)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia: Csercsa E. 14, Mayr L. 10/6, Marton Sz., Tóth F., Dévai B. 7/3, Kárpáthegyi L. 12, Pácza B. 12/3, Bartos D., Ács-Sánta K., Galavits L., Polt G., Vértes V.