Nem sikerült a legjobban a rajt kadett/A csapatunk számára a hétvégi, Zsíros Akadémia/A elleni találkozón, de javítani tudtuk hibáinkat. Maradt még izgalom az utolsó negyedre is, ám a győzelem végül a Vasasnál landolt. 

„A mérkőzés elején továbbra sem sikerült kizárnunk, és sok indulás kosarat kaptunk. Az első két negyedben engedett 21 támadó lepattanó után a harmadik és negyedik játékrészre már csak további 8-at engedélyeztek a lányok, látványosan jobban és pontosabban zárták ki az ellenfél magasemberét. Indításokból is fele annyit ért el a kőbányai csapat mint az első félidőben. Jó volt látni a lányokon a koncentráltságot, ahogy a második félidőben megoldották ezeket a feladatokat. Gratulálok nekik ez nagy előre lépés volt. Pontok tekintetében Eszti, Panka és Luca voltak kiemelkedőek, míg lepattanóból Eszti, Fruzsi és Luca szereztek sokat. Gólpasszokban Eszti és Panka jeleskedtek, míg labdaszerzésből Laurának volt a legtöbb” – értékelt a csapat edzője, Kertész Dávid.

Vasas Akadémia/A – Zsíros Akadémia/A 71-67 (17-22, 19-11, 22-14, 13-20)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/A: Hruby L. 5, Benyovszki P. 8, Igaz E. 15, Molnár F. 4, Czirkos P. 18, Schannen Z., Szabó F., Harmati E. 7, Ábrahám E., Kendelényi L. 14