A válogatott szünetet követően szombaton folytatódik a Tippmix Női NBI/A bajnokság, lányaink ráadásul hazai pályán bizonyíthatnak. Milos Pavlovic tanítványai a TFSE-MTK ellen küzdhetnek meg az újabb győzelemért.

Három hétig szünetelt a felnőtt bajnokság, a kényszerű leállás pedig nem feltétlen tett jót csapatunknak. Remek formában kellett ideiglenesen szögre akasztaniuk a cipőt lányainknak, hiszen három rendkívül fontos győzelmet sikerült szerezni az elmúlt időszakban. A CEKK a BEAC és PINKK elleni sikert követően újra harcba szállunk. Természetesen az elmúlt néhány hét nem telt munka nélkül Pasaréten, Milos Pavlovic gondoskodott arról, hogy a csapat megfelelő mentális és fizikális állapottal vágjon neki a 2022-es év hajrájának. Öt meccses veretlen sorozatot tűzött ki célul a csapat, amihez szombaton a TSFE-MTK-t is le kell győznünk.

Hétvégi ellenfelünk jelenlegi helyezése a tabellán talán meglepő lehet, fővárosi ellenfelünk ugyanis két győzelemmel és nyolc vereséggel jelenleg a tizedik helyen áll. Dúl Terka és Pusztai Petra új csapata a Csata és a CEKK ellen tudott eddig sikerrel járni, a BEAC ellen rendkívül szoros meccset játszottak és talán meglepetésre a legutóbbi fordulót elvesztették a BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós ellen. Biztosan komoly harcra számíthatunk szombaton, hiszen csakúgy mint nekünk, a TFSE-nek is a győzelem a cél.

Nehéz volt készülni a mérkőzésre, hiszen ellenfelünk változtatott a keretén, így biztosan nem tudhatjuk, hogy mire számíthatunk. A játékosoktól és a szakmai stábtól is mindig nagy koncentrációt igényel a TFSE elleni mérkőzés, hiszen védekezésben és támadásban is rengeteget variálnak a találkozó során. Örülök annak, hogy hazai pályán játszhatunk, hiszen itt bárki ellen lehet esélyünk, ha kihasználjuk erősségeinket – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot az ide kattintva lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – TFSE-MTK találkozó szombaton 18:00-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

Minden szurkolót és Vasas szimpatizánst szeretettel várunk, de a mérkőzést a mindigTV GO oldalán is meg lehet tekinteni.