Alig telt el egy hét a két csapat találkozása óta, a Vasas Akadémia máris a Sopron Basket elleni visszavágóra készülhet. Miskolc után Sopronba látogatnak Milos Pavlovic lányai szombaton, ahol ismét nehéz feladat vár ránk.

Bejárja Magyarországot a héten a Vasas Akadémia felnőtt csapata, a szerdai miskolci látogatást követően a hétvégén Sopronba utazunk. Mindenképp plusz teher a sok kilométer, lányaink azonban határozottan azzal a céllal indulnak újra útnak, hogy javítsanak a december eleji vereségen, amelyen száz pontot kaptunk.

A Sopron Basket hétközben Euroliga kötelezettségeinek tett eleget, kedden a Galatasaray együttesét fogadták hazai pályán, ahol három pontos győzelmet arattak. Ezzel a soproni együttes nemcsak a hazai bajnokságban, hanem Euroliga csoportjában is veretlenül áll.

„A Sopron Euroliga összecsapásain is bizonyított, mennyire jó csapat, valamint milyen remek játékosok alkotják a keretét. A héten ez lesz a második idegenbeli találkozónk, ami tovább nehezíti a helyzetünket. Fontos lenne, hogy ne kapjunk sok pontot, az elmúlt mérkőzéseken ugyanis ez volt az egyik legnagyobb hibánk. Remélem sikerül jobb eredményt elérnünk, mint a hazai összecsapáson” – nyilatkozott a Vasas Akadémia vezetőedzője, Milos Pavlovic.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt lehet megtekinteni.

A Sopron Basket – Vasas Akadémia találkozó szombaton 16:30-kor kezdődik a Novomatic Arénában.

A mérkőzésről élő online stream érhető el a mindiGO oldalán vagy applikációján.