Több mint két hét szünet után szerdán ismét pályára lép a Vasas Akadémia felnőtt csapata. A tabellán alattunk helyezkedő PINKK-Pécsi 424 otthonába látogatunk, amely néhány napja nagy bravúrt ért el.

Január 25.-én játszott utoljára tétmérkőzést felnőtt csapatunk a DVTK otthonában, ahol a bajnokság egyik legerősebb csapata gyorsan lerendezte a találkozót. Nehéz időszakon vagyunk túl, több alkalommal is csak egy kicsi kellett a bravúrhoz, győzelemhez. Lélektanilag fontos lenne a szerdai győzelem, ráadásul hazai pályán egyszer már legyőztük a PINKK-et.

Rengeteg minden változott a pécsi együttes háza táján a novemberi pasaréti találkozó óta. Sokkal stabilabb teljesítményt nyújtanak a szezon eleje óta, idén pedig már két győzelmet is bezsebelt Vanja Miljkovic együttese. Mindkét mérkőzéstét Budapesten nyerte a PINKK, előbb a BEAC, majd a TFSE otthonában, így nem jelenthető ki, hogy könnyű dolgunk lesz szerdán.

„Mindenképp egy kiélezett mérkőzésre számítok, hiszen a PINNK győzni tudott a hétvégén. Egy erős csapatról beszélünk, ennek ellenére sokan beleesnek abba a hibába, hogy félvállról veszi őket. Nem fogunk ebbe a hibába esni, készülünk a mérkőzésre” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Földi Attila.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt lehet megtekinteni.

A PINKK-Pécsi 424 – Vasas Akadémia találkozó szerdán 19:30-kor kezdődik a Kozármislenyi Sportcsarnokban.