Két mérkőzést is játszott szombaton a Vasas Bolhák U12/B csapata. Nagy lendülettel léptek pályára lányaink, aminek meg is lett az eredménye. Szinte hiba nélkül teljesítettek, így megérdemelten győztek mindkét találkozón.

“Nagyon jó mérkőzést játszottunk a TFSE vegyes, fiú-lány csapatával. Három negyeden keresztül nagyon jól és eredményesen védekeztünk, a negyedik negyedben voltak kihagyásaink, ami talán a fáradtságnak tudható be. Támadásban is ügyesek voltak a lányok, bár a befejezéseinken még van mit pontosítani. Dicséretet érdemel Tapodi Sári, aki védekezésben és támadásban is jó teljesítményt nyújtott, valamint Dávid Léna, Péter Zsófi és Kuntzl Anna, akik inkább a támadásban jeleskedtek. Gratulálok a lányoknak a játékhoz és a győzelemhez” – mondta a csapat edzője, Diósadi Deák Éva.

Vasas Bolhák – TFSE 43-40 (9-9, 12-7, 4-5, 6-4, 12-15)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Dávid Léna 8, Tapodi Sári 8, Péter Zsófia 8, Kuntzl Anna 6, László Tamara 3, Sárga Emese 3, Klemencsics Sára 3, Juhász-Kelly Hanna 2, Lévai Júlia 2, Márton Gréta, Sepsey Lilla, Zsoldos Nóra

“Második mérkőzésünket visszafogottan kezdtük. Sok labdát adtunk el, sok dobást hagytunk ki és sok pontot kaptunk az ellenféltől (10-2).
Az első negyed közepétől azonban rákapcsoltak a lányok. Visszajöttünk a mérkőzésbe, és a harmadik negyed végéig szoros mérkőzést játszottunk. A negyedik negyedtől pedig újra sebességet váltottunk, aminek köszönhetően kétszámjegyű különbséggel megnyertük a mérkőzést. Kiemelkedőt nyújtott Dávid Léna, Juhász-Kelly Hanna és Tapodi Sári, de minden játékosunk nagy dicséretet érdemel.
Gratulálok a lányoknak a mérkőzéshez. Nagyon hasznos mérkőzéseket játszottunk ezen a hétvégén. Sokat fejlődtek a lányok egyénileg és sokat fejlődött a csapat játéka is a két mérkőzés alatt” – értékelt Diósadi Deák Éva.

Kölökös Lányok – Vasas Bolhák 38-58 (14-12, 6-11, 2-4, 8-9, 8-22)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Dávid Léna 17, Juhász-Kelly Hanna 16, Tapodi Sári 7, Klemencsics Sára 5, Kuntzl Anna 4, Sárga Emese 3, László Tamara 2, Lévai Júlia 2, Péter Zsófia, Márton Gréta, Sepsey Lilla, Zsoldos Nóra