Csütörtökön a Vasas Akadémia számára is megkezdődik a Tippmix Női NBI/A bajnokság rájátszása, Milos Pavlovic tanítványai az Atomerőmű KSC Szekszárd ellen bizonyíthatnak a negyeddöntőben.

Nagy az öröm Pasaréten az alapszakasz utolsó mérkőzése óta, felnőtt csapatunk ugyanis a hetedik helyen zárták a bajnokság első szakaszát. Az utolsó fordulókban remek hajrát vettek lányaink, az utolsó három mérkőzés megnyerésével ugyanis bebiztosítottuk helyünk a Play-Off-ban. Ez azt is jelenti, hogy a második helyen záró szekszárdiakkal kezdjük meg a rájátszást, ami komoly kihívás elé állítja csapatunkat. Sajnos nem állhatunk ki teljes kerettel, Sara Heljic ugyanis még a TFSE-MTK elleni mérkőzésen sérült le. Ennek ellenére nagyobb teher nélkül utazhatunk a negyeddöntő első fordulójára csütörtökön, hiszen a párharc esélyesének ellenfelünk számít.

Szinte hiba nélkül zárta az alapszakaszt a Szekszárd, amely mindössze három vereséget szenvedett 22 forduló alatt. A bombaerős keret és a jól megszokott KSC-s agresszív játék idén is eredményesnek bizonyult eddig, ráadásul ellenfelünk önbizalmát mutatja, hogy kétmeccses párharcra számít. A meglepetés ereje tehát a mi oldalunkon lesz.

„Elégedettek vagyunk, hogy itt lehetünk, de szeretnénk felvenni a harcot a legjobbakkal is, még akkor is ha az ország egyik legjobb csapatáról beszélünk. Nincs rajtunk semmiféle nyomás, szeretnénk jó mérkőzést, mérkőzéseket játszani, ez az elsődleges célunk. Ha lesz rá lehetőségünk, akkor szeretnénk harcolni a győzelemért is, ezért vagyunk itt a Play-Off-ban. Minden mérkőzésen győzni szeretnénk, ilyen mentalitással lépünk pályára, bárki is legyen az ellenfél szóval miért térnénk el ettől pont most?” – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd – Vasas Akadémia találkozó csütörtökön 18:00-kor kezdődik.