Az Uni-Győr elleni egypontos sikernek köszönhetően győzelemmel búcsúztunk Pasaréttől, Földi Attila lányaira azonban vár még egy utolsó megmérettetés a 2019-es évben.

Rendkívül szoros párharccal zárult az idei évünk hazai pályán, múlt hét szombaton ugyanis a Vasas Akadémia nem kis meglepésre egy pontos győzelmet aratott a győriek ellen. Remek energiával és sebességgel játszottunk, ráadásul a hátrány ellenére nem adtuk fel, így megszereztük negyedik győzelmünket a bajnokságban. Stabilizálódott pozíciónk a tizedik helyen, és felzárkóztunk a rendkívül sűrű középmezőnyhöz.

Idei utolsó ellenfelünk, a KSC-Szekszárd jelenleg kilenc győzelemmel és három vereséggel a tabella negyedik helyén áll, ugyan annyi ponttal, mint a harmadik DVTK. Nem lesz könnyű dolgunk, ha újabb meglepetést szeretnénk okozni, hiszen október 5.-én, a második fordulóban 16 pontos vereséget szenvedtünk a szekszárdiak ellen Pasaréten, ráadásul Zeljko Djokic csapata eddig veretlen hazai pályán.

“Bár a Szekszárd jelenleg a negyedik, azt gondolom, ez a csapat sokkal nagyobb erőt képvisel jelenlegi helyezésénél. A liga egyik legerősebb csapatához látogatunk a hétvégén, így természetesen nehéz mérkőzésre számítok. Mindenképp magabiztosabbak vagyunk a győri győzelmet követően, ráadásul az ünnepek miatt volt egy kis pihenő is, így nagyon várjuk már, hogy újra pályára léphessünk” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Földi Attila.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot itt lehet megtekinteni.

Az Atomerőmű KSC-Szekszárd – Vasas Akadémia találkozó hétfőn 18:00-kor kezdődik a Szekszárd Városi Sportcsarnokban.