Sopron Basket – Vasas Akadémia 115-59

Női Nb1/A 10. bajnoki forduló

 

Mérkőzés:

Csapatunk minden előzetes megbeszélés ellenére nem állt pozitívan ehhez a mérkőzéshez. Egyértelmű, hogy szinte esélytelenek vagyunk egy ilyen csapat ellen, mégis a versenyszellem és sportolói hozzáállás elvárható lett volna.

Puhán, agresszivitás nélkül védekeztünk szintén a megbeszéltek ellenére. Ez kulcsfontosságú egy ilyen szintű csapat ellen a mérkőzés elején. Attól a pillanattól kezdve, hogy megtalálták a jó ritmusukat, megcsinálták a különbséget, még felszabadultabban és magabiztosabban játszottak. A gyenge védekezésünk eredményeképpen sok nyitott dobáshoz jutott az ellenfél amit ráadásul fantasztikus százalékkal értékesítettek is.

Az első félidő katasztrófája után sikerült valamelyest rendezni a sorokat és korrekt második félidőt játszani. Ha a mérkőzés elejétől, így léptünk volna pályára hasznos tapasztalatokat szereztünk volna egy jó meccsen, így megkell elégednünk egy nagy vereséggel azzal, hogy második félidőben voltak használható momentumok.

Összegzés:

Motiváltabban kell hozzáállnunk olyan mérkőzésekhez is amelyeken szinte teljesen esélytelenek vagyunk, hiszen mi ezeken a mérkőzéseken is tudnánk fejlődni ami a javunkat szolgálná, ezt kell megértenünk. Betartani a megbeszélteket és próbálni pontosan végrehajtani a részfeladatokat.

Pontszerzők:

Böröndy 13, Demeter 4, Karakasevic 6, Kalu 10, Dombai 9, Tóth 8, Farkas 7, Mérész 2

 

Földi Attila

2017-12-18