Vasárnap huszonkilencedik alkalommal került megrendezésre Szekszárdon a Drazen Petrovic Emléktorna, amely ezúttal is egész napos kosárlabda programot kínált a résztvevőknek és érdeklődőknek egyaránt. A mérkőzéseken túl büntető és hárompontos dobó verseny is megrendezésre került, előbbit a Vasas növendéke, Tompa Noémi nyerte meg.

A mérkőzésre betegségek miatt nem tudtunk teljes csapattal elutazni, ami meglátszott a játékunkon. Pozitívum viszont, hogy támadójátékunkat sokkal tudatosabban hajtottuk végre, amihez viszont több energiára és koncentrációra volt szükségünk. Ez pedig a hiányos rotáció miatt a védekezésben ütött vissza, amit a szekszárdiak remek dobószázalékkal büntettek meg. A nap legnagyobb sikere számunkra a büntetődobó verseny volt, amit Tompa Noémi nyert meg, ezúton is gratulálok hozzá!  Köszönjük szépen a meghívást Harsányi Máriának, mindenki számos élménnyel gazdagodott az egész napos kosárlabda program révén – mondta a csapat edzője, Ambrus Szandra.

Atomerőmű KSC Szekszárd – Vasas Akadémia/A 85-58 (23-25, 21-19, 25-17, 16-7)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia: Pácza Blanka 16, Firle-Kiss Bora 10, Tóth Frotti 7, Szíj-Krisánszky Zoé 6, Béres-Nagy Szofi 5, Karli Dóri 4, Tompa Noémi 3, Éber Janka 3, Márton Lia 2, Nagy Borostyán 1, Kövesdi Lujzi 1
Atomerőmű KSC Szekszárd: Hencsik 34/3, Kollár 19/3, Pomsár 9, Schiefer 9, Csapó 5, Kófiás 4, Szabó 3, Horváth 2

Fotó: KSC Szekszárd
Fotó: KSC Szekszárd