A regionális kadett bajnokság újabb fordulójában U14-es csapatunk a Kiss Lenke KA csapatát fogadta. Szoros mérkőzésen végül mi örülhettünk, a fénykép pedig jól igazolja, örülni igazán tudunk egy-egy győzelemnek.

„Serdülő csapatunk bátran és remek védekezéssel kezdett a Kiss Lenke Akadémia kadettjei ellen, és végre az első perctől kezdve azt a védekezést láttam, amit az elmúlt két-három hétben folyamatosan gyakoroltunk és javítottunk, és amit egész évben látni szeretnénk. A végig szoros és izgalmas meccsen ellenfelünk zónája ellen az első pár támadásból még eladott labdák és rossz döntések születtek, de aztán nagyon szépen és okosan, gyorsan járatott labdákkal, ügyesen megtalálták a lányok a benti, illetve kinti helyzeteket, és megérdemelten nyertek. Gratulálok a csapatnak, ilyen alázattal és hozzáállással érdemes kosárlabdázni” – mondta a csapat edzője, Eördögh Edit.

Vasas Akadémia/C – Kiss Lenke KA/A 56-53 ( 13-13, 18-15, 12-11, 13-14)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia: Láng-Miticzky Blanka 8, László Réka, Duka Lili 11/3, Kálmán Liza 8, Masier Sophia 14 Csere: Igaz Eszter 4, Kemény Szófia 2, Hruby Laura 5, Fábián Szofi 5, Halász Luca, Benyovszki Petra, Szabó Flóra
Kiss Lenke KA: Czombos L. 22/6, Vályi-Nagy D. 5, Tomeg Zs. 7/3, Keszte S. 3, Bodnár V. 8 Csere: Udvardi A. 2, Gábmel E. 6, Guatz G.

leverkusen