A sokszoros utánpótlás válogatott Radócz Fanni a Vasas Akadémia játékosaként folytatja pályafutását. A huszonegy éves magasember az NKE-FCSM Csatától, nagy reményekkel érkezett Pasarétre.

„Nagy öröm, hogy megszületett ez a megállapodás, Fannival bebiztosítottuk magunkat belső poszton, ami mindig kulcsfontosságú. Huszonegy éves kora ellenére az egyik legtapasztaltabb játékosunk lesz akiről tudjuk, nagy ambíciókkal rendelkezik, és bárhonnan veszélyes tud lenni, hiszen remek hárompontos dobó. Remélem, hogy hozzáállásával és a tőlünk kapott minőségi munkával még magasabb szintre emeli játékát, és fontos szereplője tud lenni csapatunknak” – nyilatkozott a Vasas Akadémia szakmai vezetője, Krivacsevics Dragoljub.

Forrás: FIBA
Forrás: FIBA

„Izgatottan várom a közös munkát, illetve, hogy bemutatkozzak Vasas színekben. Bízom benne, hogy egy összetartó közösséget alkotunk majd, és megteszünk egymásért mindent a pályán. Személyes célom, hogy minden téren fejlődjek és segítsem a csapatot . Szerencsére volt már lehetőségem együtt edzeni a csapattal, az első benyomások nagyon pozitívak, és a kosárlabda is nagyon hiányzott már” – mondta a Vasas Akadémia játékosa, Radócz Fanni.