Szombaton hazai pályán fogadja a Vasas Akadémia felnőtt csapata az NKA Universitas PEC együttesét a Tippmix Női NBI/A Play-Off 5-8. helyért folyó párharc második mérkőzésén. Idegenben nyerni tudtunk a pécsiek ellen, egy újabb győzelemmel pedig megszerezhetjük a továbbjutást.

A szezon egyik legfontosabb mérkőzése vár Milos Pavlovic tanítványaira holnap, hiszen a szerdai győzelmet követően Pasaréten megszerezhetik a továbbjutást. Remek játékkal és kiváló csapatmunkával nyűgöztek le minket lányaink Pécsen, amivel sikerült meglepni a papíron erősebb ellenfelet. A cél nem változott, a hazai pálya előnye pedig a mi malmunkra hajthatja a vizet. Szurkolóink támogatása plusz energiát szabadíthat fel, amire szükség is lesz.

A PEAC számára élet-halál harccá vált a párharc, hiszen a hazai vereséget követően győzelmi kényszerben vannak a pécsiek, ráadásul a továbbjutáshoz zsinórban kettőt kellene nyerniük. Jovan Gorec együttese mindent meg fog tenni a siker érdekében, hiszen nem azzal a céllal vágtak neki a Play-Offnak a negyedik helyről, hogy a hetedik helyért játszanak. Parázs hangulat és ádáz küzdelem várható tehát Pasaréten, ahol egy igazi rangadónak lehetünk szemtanúi.

Tudjuk, hogy a PEAC jelentős változásokat fog eszközölni a szerdai mérkőzésből tanulva, éppen ezért még keményebb meccsre számítok szombaton. Az egész szezonban igyekszünk a saját játékunkra koncentrálni, ezúttal sem lesz ez másként. A legjobbunkat fogjuk nyújtani, hogy hazai pályán lezárhassuk a párharcot – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot ide kattintva lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – NKA Universitas PEAC találkozó szombaton 18:00-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

Minden szurkolót és Vasas szimpatizánst szeretettel várunk, de a mérkőzést a mindigTV GO oldalán is meg lehet tekinteni.