Nagy lelkesedéssel várták a hétvégét a Vasas Amazonok U11-es lányai, akik előzetesen két összecsapásra készültek. Sajnos a második találkozóra nem került sor, de az elsőn brillíroztak játékosaink.

“Nagy sajnálatunkra az egyik csapat nem tudott eljönni, így a két mérkőzésből csak egyet játszottunk le. Egy meccsre tudtuk tehát koncentrálni agresszív védekezésünket, amiből könnyű kosarakat tudtunk szerezni a fiúk ellen. A passzsáv védést nagyon szépen tudtunk alkalmazni. Minden negyed elején ezt sikerült véghez vinnünk, de 3-4 perc után fáradtság és figyelmetlenség miatt pontatlanok voltunk, ezáltal könnyű kosarakat kaptunk gyorsindításból. Ezekre próbáltuk a lányok figyelmét felhívni, de ezt még edzéseken gyakorolnunk kell. Összességében pár hiányzó ellenére a csapat teljesen megvolt és jó volt látni, hogy mennyit fejlődtek pár hónap alatt. A csapatjáték nagyon sokat fejlődött, a mérkőzésen többször is tudtunk passz befutásból kosarakat szerezni. A következő hetekben ezt próbáljuk még többet gyakorolni és edzőmérkőzéseket szervezni, hogy a meccs rutin meg legyen minden játékosnak” – értékelt a csapat edzője, Mecséri Alexandra.

Békási/Dűlői Kaszások – Vasas Amazonok 45 – 57 (10-15, 11+3 – 14+5, 10-17, 11-6)
Pontszerzők:
Vasas Amazonok: Mayr Jana 13, Jakó-Szalai Zita 5, Tapodi Sári 4, Örsi Anna 16, Dávid Léna 6, Gaál Száva 5, Péter Zsófi 2, Horváth Csilla, Kuntzl Anna 2, Klemencsics Sári, Sárga Emese 1, Szabó-Iván Liliána 3