U12-es csapatunk Óbudára látogatott el, a lányok 61-30-ra kaptak ki a Kaszásoktól.

Kiss Máté lányai a Kaszások U12-es csapatával játszottak felkészülési mérkőzést a hétvégén. A Vasas Amazonok egy sokkal magasabb, gyorsabb és képzettebb gyerekekből álló csapat ellen lépett pályára, ami a végeredményen is látható. A lányok a vereség ellenére kitettek magukért, ám látható, hogy vannak még elemei a játéknak, amiben a gyerekeknek fejlődniük kell. „Tizenöt játékost hívtam a mérkőzésre, próbáltam lehetőséget adni az eddig nem sokat játszóknak is. A nagyon nagy különbség azonban nem ennek köszönhető, még nagyon sokat kell fejlődnünk védekezésben, visszarendeződésben, valamint fizikumban. Örülök, hogy a lányok nem adták fel a mérkőzést, és végig szépen játszottak” – mondta Kiss Máté, a csapat edzője.

Óbudai Kaszás Girls – Vasas Amazonok 61-30 (18-2, 14+5 – 12+4, 6-5, 18-7)
Pontszerzők:
Vasas Amazonok: Dúl F.: 3, Fábián Sz.: 12, Schannen Z.: 4, Kiss K.:3, Szíj-Krisánszky Z.: 1, Kiss Z.:3, Küsmödi E.: 1, Veszelovszki H.: 1, Istenes I: 2.
Óbudai Kaszás Girls : Czirkos Panka: 19, Henglár Zita: 8, Csicszávi Z: 9, Bene R: 4, Bobvos M: 8, Rompos A: 8, Kerékgyártó L: 1, Printschler K: 1, Csonka D.: 2