Vasárnap reggel Budapest Bajnokság meccset játszottunk az Óbudai Kaszások csapatával. Bár lányaink harcoltak a végsőkig, az álmos kezdés rányomta bélyegét a mérkőzés kimenetelére.

„Álmosan, bátortalanul kezdtük a mérkőzést. Sok pontatlanság jellemezte a játékunkat, ami sajnos a második negyedben is folytatódott. Az időkérések alatti kis „ébresztő” bátorítás sikeresnek bizonyult, ezt a játékrészt sikerült megnyernünk, de a félidőben még így is 12-22 állt az eredményjelzőn a vendégek javára. A szünetben sikerült teljesen magunkhoz térni, és szép játékkal, valamint kemény védekezéssel hét pontra zárkóztunk fel. Szépen járt körbe a labda, a tanult mögéfutásokat, elmozdulásokat, egy-egy támadást alkalmazva ezúttal Fábián Szofi és Lengyel Luca volt a két befejezőnk, akik a lepattanók szerzésében, és szép védekezésükkel is kitűntek a többiek közül. Csakúgy, mint Kiss Kamilla, aki sorra szerezte meg a labdákat emberétől. Ezt a lendületet sikerült átvinnünk a negyedik negyedre is, azonban a végén kijött a fáradtság, így 12 pontos előnnyel nyertek a vendégek. Sajnos a mi részünkről voltak hiányzók, ami meglátszódott a végjátékban. Ellenfelünk 28-as számú játékosa, Czirkos Panka sajnos nagyon jó napot fogott ki és 28 szerzett pontig meg sem állt.Ettől függetlenül gratulálok a lányoknak” – mondta a csapat edzője, Kiss Máté.

Vasas Akadémia – Óbudai Kaszások 37-49 (4-16, 8-6, 19-11, 6-16)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia: Fábián Szofi: 11, Lengyel Luca: 13, Kiss Kamilla 3, Puskás Lili 2, Kaszás Lili 2, Csercsa Eszter 4, Galavits Lili 2