A Vasas Amazonok U11-es csapata két mérkőzésen lépett pályára szombaton, a kenguru bajnokság 3. fordulóján. Lányaink a Dűlői Kaszások és a MAFC Farkasrét ellen mérkőzhettek meg, a páros negyedek remekül sikerültek, de összességében ezúttal nem jött össze a győzelem.

Az első és a harmadik negyedünkben a lányok sajnos nem védekeztek, és támadásban is sok buta hibát vétettek. Így ezt a két negyedet csúnyán elveszítettük, pedig a félidőben változtattunk is az összeállításon, hátha az felrázza őket. A páros negyedekben nagyon motiváltan és harcosan játszottunk, jól védekeztünk. Ezekkel a negyedekkel elégedett vagyok. Ki szeretném emelni Martinovits Violát, aki az egész mérkőzésen nagyon okosan és agilisan játszott – mondta a csapat edzője, Diósadi Deák Éva.

Vasas Amazonok – Dűlői Kaszások 37-57 (8-17, 6-8, 8-8, 4-18,11-6)
Pontszerzők:
Vasas Amazonok: Martinovits Viola 13, Herman Sára 6, Bogár Berta 5, Törő Zorka 5, Takács Hanna 3, Maszlag Katinka 2, Németh Julianna 1, Rózsa Natália 1, Tomcsányi Anna 1, Izing Flóra, Berár-Guóth Míra, Angyal Anna

A MAFC elleni mérkőzésen sem találtam meg a megfelelő eszközt ahhoz, hogy a páratlan negyedben pályára lépő játékosokat motiválni tudjam. Sajnos tőlük nagyon keveset láttam vissza abból, amit az edzéseken gyakorlunk. A páros negyedekben viszont igazi partnerekre találtam. Nagyon jól küzdöttek a lányok, nagyon jól működött a csapatban a kohézió, szépen vezettek támadásokat is, és meg is nyerték mind a két negyedüket. Dicséretet érdemel mind a hat játékos, aki itt pályára lépett, Bogár Berta, Martinovits Viola, Tomcsányi Anna, Takács Hanna, Németh Julianna, Izing Flóra. Remélem, mihamarabb megérzi a csapat, hogy együttműködni jó, és ennek a jutalma a sikeres játék, és a győzelem lesz – értékelt Diósadi Deák Éva.

MAFC Farkasrét – Vasas Amazonok 46-35 (12-7, 8-10, 4-2,15-6,7-10)
Pontszerzők:
Vasas Amazonok: Bogár Berta 10, Herman Sára 8, Törő Zorka 5, Martinovits Viola 4, Tomcsányi Anna 4, Németh Julianna 2, Rózsa Natália 1, Berár-Guóth Míra 1, Angyal Anna, Takács Hanna, Maszlag Katinka, Izing Flóra