Újabb kihívás előtt áll a Vasas Akadémia felnőtt csapata, amely a Tippmix Női NBI/A bajnokság negyedik fordulójában az UNI Győr MÉLY-ÚT-hoz látogat. A találkozót a megszokottól eltérő időpontban, vasárnap rendezik majd.

Három fordulót követően továbbra sincs győzelme a Vasas Akadémiának a bajnokságban, a sorsolás azonban kicsit sem segít Milos Pavlovicéknak a pontvadászatban. A szerdai hazai mérkőzés során álltak legközelebb a meglepetéshez lányaink, volt is esélyünk a Csata ellen, azonban ellenfelünk okosan gazdálkodott az első negyedben szerzett előnyével. Vasárnap nyílik újabb alkalom megszerezni a várva várt sikert, de feladatunk ezúttal sem könnyű.

A tavalyi bronzérmes UNI Győr MÉLY-ÚT eddig ellenfeleinkhez hasonlóan komoly erőt képvisel, két győzelemmel és egy vereséggel jelenleg a hatodik helyen áll. Iványi Dalma csapata a PINKK és az újonc BKG ellen járt sikerrel, ám a második fordulóban hazai pályán kapott ki a DVTK-tól. Az biztos, hogy hétvégén az Európa Kupában is érdekelt győrieken lesz a nagyobb teher, ami akár a mi malmunkra is hajthatja a vizet.

„Jól ismert ellenféllel mérkőzünk meg vasárnap, melynek kerete remek és tapasztalt játékosokból áll. Nagyon erősek támadásban, kíméletlen dobóik vannak. Fontos, hogy mentálisan és fizikálisan is össze tudjuk magunkat szedni a szerdai találkozó után, remélhetőleg több játékosunk is visszatér a keretbe és megfelelően tudunk készülni az összecsapásra. Szeretnénk, ha fiatal játékosaink tudnának fejlődni, ám ez a folyamat nem mindig zökkenőmentes. Főleg az idei szezonban, ahol az összes top csapattal megmérkőzünk már a bajnokság elején” – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

Az UNI Győr MÉLY-ÚT – Vasas Akadémia találkozó vasárnap 17:00-kor kezdődik.

A mérkőzés továbbra is élőben nézhető a mindiGO oldalán vagy applikációján.