U16/A együttesünk tíz nap alatt öt mérkőzést játszott a rájátszásban, ráadásul az utolsó megmérettetésen a Csata DSE volt az ellenfél. 

„Az első félidőben most sem bírtunk ellenfelünkkel, mindkét negyed első öt percében nyílt nagyra az olló és ekkor alakult ki a végeredményben látható különbség. Még mindig nem sikerült megoldanunk kiemelt védekezési feladatokat, de az összkép viszont pozitív irányba mozdult. Támadásoknál nagyobb önbizalomra lesz szükségünk, hogy a legjobb eredményt tudjuk a jövőben elérni. A lányoknak gratulálok a rájátszás végén nyújtott teljesítményhez, mert még ezen az utolsó mérkőzésen is próbáltak mindent beleadni, pedig tíz nap alatt öt mérkőzés torlódott össze. Kis pihenő után megkezdjük a felkészülést a májusi döntőre, melyben a NKA Pécs és a Darazsak Sportakadémia már biztos csoportellenfelünk lesz” – mondta a csapat edzője, Kertész Dávid.

Csata DSE – Vasas Akadémia/A 68-44 (20-10, 22-10, 11-11, 15-13)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/A: Molnár F. 6, Herzog B. 5, Igaz E. 1, Czirkos P. 4, Hruby L. 9, Duka L. 8, Benyovszki P. 4, Harmati E. 6, Varga P. 1, Szabó F.