Hétközi fordulóval pótoljuk a DVTK-Hun-Therm elleni találkozót, lányaink a 13. forduló elmaradt mérkőzését játsszák le ma 19:30-kor. Kemény csatára lehet számítani, hiszen a diósgyőriek remek formában vannak.

Múltheti győzelmünknek köszönhetően lányaink hosszú negatív szériát szakítottak meg és annak ellenére, hogy keretünk még nem volt teljes a VBW CEKK Cegléd elleni találkozón, csapatkapitányunk, Papp Dia visszatérése látható javulást hozott. Milos Pavlovic együttesére komoly próbatétel vár a mai napon, ezúttal ugyanis egy erősebb és remek formában lévő csapat ellen lépünk pályára. Nagy szükség lesz a hazai szurkolók biztatására, reméljük, hogy a szokatlan időpont ellenére meg tudjuk tölteni a Pasaréti Sportcentrumot.

Kilenc meccses győzelmi sorozatával a DVTK-Hun-Therm jelenleg a bajnokság harmadik helyén áll, a legutóbbi fordulókban ráadásul közvetlen riválisait győzte le a Diósgyőr. Hazai pályán tudtak nyerni a SERCO UNI Győr ellen, az Atomerőmű KSC Szekszárd és az NKA Universitas PEAC ellen pedig idegenben járt sikerrel a DVTK. A nemzetközi kupasorozatban is jól megy a miskolciak szekere, néhány hete ugyanis a Sopron Basket csapatát is le tudták győzni az EuroLigában. Nem kérdés, hogy Pasaréten is folytatná a jó szériát mai ellenfelünk.

Egy kiváló csapat érkezik hozzánk, akik véleményem szerint lenyűgözően játszanak az idei szezonban. Biztosan kemény, fizikális meccs lesz a mai, a legjobbunkat kell nyújtanunk, hogy meg tudjuk szorongatni őket – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot az ide kattintva lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – DVTK-Hun-Therm találkozó pénteken 19:30-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

Minden szurkolót és Vasas szimpatizánst szeretettel várunk, de a mérkőzést a mindigTV GO oldalán is meg lehet tekinteni.