Serdülő/B csapatunk csak egy mérkőzést játszott legutóbbi fordulóján. Változatos meccset játszottunk a Zalaegerszeg ellen, ahol hajszálon múlott a győzelem.

A Kanizsa lemondta a fordulót, ezért csak egy mérkőzést játszottunk a hétvégén. Erre az egy mérkőzésre most két 2009-es játékos is elkísért minket kivételesen, közülük adminisztrációs okok miatt Lia nem tudott játszani, de Sári jelenléte és 18 pontja nagy lendületet adott a csapatnak. Az első negyedben lerohantuk az ellenfelet és figuráikat is védtük. A második negyed egyéni, rosszul megválasztott támadásaiból sok könnyű kosarat kaptunk. Nehezen védték a lányok az embereiket, és nem figyeltek oda a besegítésekre. A második félidő jobb játékot hozott, a záró negyed végén labdaszerzéseinknek és lendületes támadásainknak hála sikerült egylabdás mérkőzésre kényszeríteni ellenfelünket. Sajnos a végén kulcs helyzetben nem sikerült kizárni és lepattanót szedni így a a zalaegerszegi lányok győztek. A csapatnak gratulálok az egyre gyakoribb szép megoldásokhoz, ezeket kell megtartani és hibáinkat javítani a következő fordulóra – értékelt a csapat edzője, Kertész Dávid.

Vasas Akadémia/B – Zalaegerszegi KTE 75-78 (20-14, 14-30, 17-16, 24-15)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/B: Bodnár S. 18, Kövesdi L. 14, Varga S. 13., Horváth R. 10, Éber J. 5, Balás-Piri K. 4, Ábrahám A. 3, Jusztin Á. 2, Deák N. 2, Örsi A. 2, Bogyó L. 2