Kadett/B csapatunk szerdán megkezdte a rájátszást a bajnokság főtábla zöld „B” csoportjában. Lányaink a Széchenyi KA együttesét fogadták hazai pályán. Nem a megszokott felállásban érkeztünk erre a találkozóra, viszont a harci szellem nem hiányzott a csapatból.

„A rájátszás első mérkőzésén szokatlan szerkezetben, sok fiatal játékossal álltunk fel. A lányok viszont rendkívül motiváltan és harciasan játszottak, koncentráltan védekeztek. A második félidőre átvettük a vezetést, és már nem is engedtük ki a kezünkből a győzelmet.
Az akaraterőért dicséretet érdemel minden játékos, aki pályára lépett. Kiemelkedőt nyújtott Czirkos Panka (27 IBM, 9 lepattanó, 4 kiharcolt fault), aki igazi vezére volt a csapatnak, valamint kitűnt elsősorban védekezésben Bartos Dorottya (8 IBM, 3 lepattanó, 3 kiharcolt fault) és Polt Gréta (7 IBM, 5 lepattanó, 4 kiharcolt fault), lepattanó szerzésben Marton Orsolya (5 IBM, 12 lepattanó) és Puskás Lili (4 IBM, 11 lepattanó). Gratulálok a csapatnak a pályán nyújtott teljesítményhez és a győzelemhez” – értékelt a csapat edzője, Diósadi Deák Éva.

Vasas Akadémia/B – Széchenyi KA 56-47 (16-15, 9-12, 15-8, 16-12)
Pontszerzők:
Vasas Akadémia/B: Czirkos P. 25, Bartos D. 9, Csercsa E. 6, Dúl F. 2, Marton O. 2, Csere: Dévai B. 1, Ács-Sánta K. 5, Puskás L., Mayr L., Gergely P., Polt G. 6, Galavits L.
Széchenyi KA: Mihály P. 22, Kozma K. 6, Rigó D. 3, Tóth N. 4, Csapó D. 2, Csere: Stelczer K., Gálos H. 7/3, Smuk A. 2, Bakó Cs. 1