Nagy izgalmak várhatóak a Tippmix Női NBI/A bajnokság 4. fordulóján, az E.ON ELTE BEAC – Vasas Akadémia összecsapáson ugyanis kiderül, melyik nyeretlen csapat szerzi meg első győzelmét az idei kiírásban. Milos Pavlovic tanítványai szombaton 19:00-kor kezdik a harcot a Gabányi László Sportcsarnokban.

Újabb fővárosi párharc vár a hétvégén felnőtt csapatunkra, a TFSE-MTK elleni hazai vereséget követően ezúttal mi utazunk a BEAC otthonába. Lányaink számára ez lesz az idei első idegenbeli mérkőzés egy jól ismert, de kellemetlen pályán. A két csapat küzdelme az elmúlt évek során parázs hangulatú derbivé vált, ahol az utolsó másodpercig zajlik a csata. Milos Pavlovic együttesének a teljesítménye fordulóról-fordulóra javul, ám vezetőedzőnk még mindig nem teljesen elégedett. Önbizalmunknak mindenképp jót tenne egy hétvégi jó szereplés, amivel pozitívan tudnánk zárni a válogatott szünet előtti első etapot.

Az E.ON ELTE BEAC szezon eleji sorsolása sem volt álomszerű, az óbudaiak a DVTK, a Győr és Sopron ellen léptek eddig pályára, mérlegük pedig hozzánk hasonlóan 0-3. Nem csoda tehát, hogy ellenfelünk is ki van éhezve a győzelemre, amely két idegenbeli találkozót követően tér vissza hazai pályájára. A hangulatra és az elszántságra valószínűleg nem lesz panasz, a kérdés csak az, melyik csapat örülhet majd négy negyed kemény harc után.

Ez a párharc egy igazi budapesti derbivé vált az évek alatt. Bár továbbra is fejlődési szakaszban járunk bízom benne, hogy erre a mérkőzésre fokozott motivációval és intenzitással érkezünk. A BEAC gyorsasága miatt nagy szükségünk lesz erre, hiszen bár a tabellán nem látszik, hétvégi ellenfelünk kitűnően játszik eddig a szezonban. Remélem, meg tudjuk szerezni első pontjainkat – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot ide kattintva lehet megtekinteni.

Az E.ON ELTE BEAC – Vasas Akadémia találkozó szombaton 19:00-kor kezdődik a Gabányi László Sportcsarnokban.

A mérkőzést a mindigTV GO oldalán is meg lehet tekinteni.