U12/B csapatunk két óbudai együttessel is megmérkőzött a hétvégén, lányaink ugyanis a Kaszások lány és fiúcsapata ellen is pályára lépett. A második meccsen megvolt az esély a győzelemre, azonban az utolsó percekben már látható volt a fáradtság lányainkon.

„Az első és a harmadik negyedben ügyesen játszottunk, és tartani tudtuk a lépést a magassági fölényben lévő óbudai lányokkal. A második és a negyedik negyedben viszont ellenfelünk volt erősebb és eredményesebb. Sok szép megoldásunk mellett az is megmutatkozott, hogy a következő edzéseke miben kell még fejlődnünk. Kiemelkedett Dávid Léna, Tapodi Sári és Jakó-Szalai Zita teljesítménye és Péter Zsófi védekezése” – mondta a csapat edzője, Diósadi Deák Éva.

Óbudai Kaszások Girls – Vasas Bolhák 60-33 (12-9, 16-4, 6-4, 14-14, 12-2)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Dávid Léna 12, Tapodi Sári 7, Jakó-Szalai Zita 6, Kuntzl Anna 4, Gaál Száva 1, Sepsey Lilla 1, Péter Zsófia 1, Sárga Emese 1, László Tamara, Tóth Fanni, Horváth Csilla, Zsoldos Nóra

„Második mérkőzésünkön, az elsővel ellentétben a páros negyedek sikerültek jobban. A második játékrészben kifejezetten jól és agresszívan védekeztek a lányok. Sok labdát szereztek és a támadásokat is jól fejezték be (14-4). Volt esélyünk a győzelemre is, de a második félidőre kicsit elfogytunk, így a végjátékot az óbudai fiúk nyerték. Védekezésben és támadásban is voltak már nagyon szép akcióink, de szeretnénk még abban fejlődni, hogy hosszabb ideig tudjunk koncentrálni és küzdeni a labdáért. Ki szeretném emelni Jakó-Szalai Zita, Gaál Száva és Tóth Fanni teljesítményét” – értékelt Diósadi Deák Éva.

Vasas Bolhák – Kaszás Boys 26-29 (0-6, 14-4, 3-2, 2-10, 7-6)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Jakó-Szalai Zita 10, Tóth Fanni 6, Gaál Száva 4, Márton Gréta 3, Dávid Léna 2, Péter Zsófia 1, László Tamara, Tapodi Sári, Horváth Csilla, Zsoldos Nóra, Sepsey Lilla, Kuntzl Anna