A Vasas Akadémia irányítója, Papp Dia sérülés miatt nem utazott a csapattal legutóbbi Atomerőmű KSC Szekszárd ellni NBI/A-s mérkőzésre. A vizsgálatokat követően kiderült, műteni kell a térdét, amire szerdán kerül sor. Az orvosok számítása alapján azonban Dia még az alapszakaszban visszatérhet, ha minden a terv szerint zajlik a PEAC-Pécs elleni találkozón pályára is léphet.

Folytatódik a sérülések hulláma felnőtt csapatunknál, ezúttal Papp Dia sérüléséről adhatunk hírt. A szerdai műtét előtt irányítónkat kérdeztük a műtétről és a várható visszatérésről:

„Néhány mérkőzés óta fájlaltam a bal lábam, éreztem, hogy a térdemben nincs valami rendben. Gondot okoz a lábam kinyújtása, ami mint utólag kiderült azért van, mert be van szakadva a meniscus és van egy apró ciszta. Ezeket műtéttel el kell távolítani, azonban szerencsére nem kell sokat kihagynom. Azon leszek, hogy a PEAC elleni meccsen már száz százalékos legyek, és együtt küzdhessünk meg a lányokkal a Play Off helyezésért” – mondta a Vasas Akadémia irányítója, Papp Dia.