Rendkívül fontos mérkőzés előtt áll a Vasas Akadémia felnőtt csapata, amely a Ludovika-FCSM Csata elleni pazar sikert követően egy győzelemre áll attól, hogy kiharcolja helyét a legjobb hat csapat között. Játékosoktól és szurkolóktól egyaránt a legjobb teljesítményre lesz szükség ahhoz, hogy a holnapi nap lezárjuk a párharcot.

Sem ünnepelni, sem pihenni nem volt ideje Milos Pavlovic együttesének a szombati diadalt követően, hiszen szerdán folytatódik a Ludovika-FCSM Csata elleni sorozat. Pontgazdag meccset játszottunk a Ludovika Arénában, melyen a Vasas elérte a bűvös százast és megállíthatatlannak tűnt. Csapatként értük el a sikert, hat játékosunk is tíz dobott pont felett zárt, 62%-os hatékonysággal értékesítettük a hárompontosokat, amivel szintén felül tudtuk múlni a kintről oly veszélyes Csatát.

Teljesen más mérkőzésre lehet azonban számítani szerdán, nem nehéz megkockáztatni, hogy pontból sem fog születni olyan sok, mint szombaton. Ellenfelünk számára nincs több lehetőség a hibára, Pasaréten kell győznie ahhoz, hogy harmadik mérkőzésre kerüljön sor. Ezt fogja minden erejével megakadályozni Milos Pavlovic együttese, amelynek ezúttal is nagy szüksége van a hazai szurkolókra.

„Támadásban kiemelkedően jó mérkőzést játszottunk a párharc első összecsapásán. Talán a szezon legjobb teljesítménye volt ez részünkről, de a védekezésünkkel nem lehetünk túlságosan elégedettek. Tudjuk tehát, miben kell fejlődnünk, hiszen a Csata egy gyengébb napján is képes 70-80 pontot szerezni. Ha ugyan azzal a hozzáállással vágunk bele a meccsbe, ahogy tettük azt szombaton, akkor jó esélyünk lehet lezárni a párharcot” – mondta a Vasas Akadémia másodedzője, Nenad Markovic.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot ide kattintva lehet megtekinteni.

A Vasas Akadémia – Ludovika-FCSM Csata találkozó szerdán 19:30-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

Mindenkire szükség lesz!