Fiatal korosztályunk hazai rendezésű felkészülési tornán vett részt, melyre két fővárosi csapat, a BEAC és a Csata kapott meghívást.

“Az első mérkőzésen nagyon sok ki nem kényszerített hibával, és figyelmetlenül játszottunk. Az első félidőben még pár pont volt a két csapat között, de a folytatásban az ellenfél agresszív védekezése megpecsételte a meccs kimenetelét” – mondta a csapat edzője, Ambrus Szandra.

Vasas – BEAC 38-65
Pontszerzők:
Tóth Frotti 8, Szabó Mici-Puskás Lili 7-7, Kárpáthegyi Léda 5, Szíj-Krisánszky Zoé-Muszka Zita 3-3, Bori Liza-Karli Dóri-Pácza Blanka 2-2-2

“A második mérkőzést megilletődve kezdtük, de a félidő végére felébredtünk. A második félidőt megnyertük, agresszívabban és pontosabban játszottunk. Összességében nagyon jól szolgálta a felkészülésünket ez a két mérkőzés, hiszen láthattuk mire kell több hangsúlyt fektetnünk a továbbiakban. Gratulálunk a lányoknak, ügyesek voltak” – mondta a csapat edzője, Farkas Fanni.

Vasas – Csata 50-56
Pontszerzők:
Tóth Frotti 12, Puskás Lili 7, Bori Liza 6, Muszka Zita 5, Karli Dóri-Szabó Mici-Pácza Blanka-Szabó Kíra 3-3-3, Szíj-Krisánszky Zoé-Kárpáthegyi Léda 2-2, Kiss Zozi 1