Két mérkőzés is várt a hétvégén a Vasas Bolhákra, akik a nap végére ünnepelhettek is, hiszen megszerezték idei első győzelmüket.

“Bátran kezdtük a mérkőzést, így a félidei büntetőkön kívül magabiztosan játszottunk végig. Sajnos a sok lépéshiba és pontatlan dobás miatt nem sikerült nagyobb előnyre szert tennünk, de a végén nagyon örültünk, hogy sikerült megszereznünk idei első győzelmünket” – mondta a csapat edzője, Kapornai Dóra.

Törekvés Törpillák – Vasas Bolhák 29-40 (6-10, 12-11, 5-8, 6-11)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Toman Zsófi 24, Molnár Zara 14, Sebestyén Emma 2, Jusztin Áfra 2, Tóth Fanni 1, Lakatos Jázmin 1

“Egy sokkal nehezebb ellenféllel találtuk magunkat szemben, és a megilletődött kezdés az egész mérkőzésre rányomta a bélyegét. A rémültségünket kihasználva az ellenfelünk könnyű kosarakat szerzett. A félidő mindenképp jót tett, ahol a lányokat felrázva sikerült egy szorosabb félidőt játszanunk. Megmutattuk, hogyha koncentrálunk, figyelünk, és a legfontosabb, hogy nem félünk, még egy ilyen csapat ellen is van keresnivalónk. Dolgozunk tovább, és várjuk a következő fordulót” – összegezte Kapornai Dóra.

Vasas Bolhák – Pannonia Csata 24-72 (2-20, 8-24, 6-9, 8-19)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Toman Zsófi 10, Jusztin Áfra 4, Sebestyén Emma 3, Molnár Zara 3, Éber Janka 3, Pátzay Sára 1, Bilkei-Gorzó Franciska 1