A Vasas Bolhák kenguru csapata a hétvégén két mérkőzéssel folytatta a kupaszereplést. Harciasan léptek pályára lányink, aminek köszönhetően meglett a hőn áhított siker.

“Már a mérkőzés elejétől kezdve igen kiélezett és szoros volt a Honvéd elleni mérkőzés. A lányoknak sikerült megvalósítaniuk szinte mindent, amit kértem tőlük mind védekezésben, mind támadásban, ennek köszönhető ez a jó eredmény. Rengeteg erőt és tapasztalatot tudunk meríteni ebből a következő időszakra. Szeretnék mindenkit megdicsérni, mert tényleg aki a pályára lépett, igyekezett a maximumot kihozni magából. Ezen kívül extra dicséret illeti Balázs Hannát, Klemencsics Sárát és Horváth Mirát, akik támadásban és védekezésben is kiváló teljesítményt nyújtottak” – mondta a csapat edzője, Ruska Norbert.

Vasas Bolhák – Budapesti Honvéd SE/B 35-45 (4-10, 14-13, 8-11, 9-11)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Balázs Hanna 7, Klemencsics Sára 6, Remete Zsófi 5, Hujber Anna 5, Horváth Mira 4, Gergely Lujza 3, Székely Csenge 2, Kis Piroska 1, Kálovics Rozi 1, Koncz Lili, Gulyás Hanna, Horváth Dorka

“Az első mérkőzés után továbbra is motiváltak maradtak a lányok és megbeszéltük, hogy tovább küzdünk, hogy meglegyen az első győzelmünk a bajnokságban. Ennek megfelelően agresszív védekezéssel és lendületes támadásokkal szereztük meg a vezetést, majd nyertük meg a mérkőzést. Végig fegyelmezettek, harciasak és lelkesek voltak a lányok, így szeretnék megdicsérni mindenkit, mert sikerült egy remek teljesítményt produkálni, aminek a gyümölcse a rég várt győzelem. Mindemellett kiemelném Klemencsics Sárát, Horváth Mirát és Hujber Annát, mert a csapat vezéreiként védekeztek kiválóan és támadtak gólerősen” – értékelt Ruska Norbert.

BEAC Törökugrató – Vasas Bolhák 7-44 (2-11, 3-20, 0-4, 2-9)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Klemencsics Sára 9, Horváth Mira 8, Hujber Anna 7, Remete Zsófia 5, Balázs Hanna 4, Horváth Dorka 3, Koncz Lili 3, Láng Patrícia 2, Gergely Lujza 1, Kálovics Rozália 1, Kis Piroska 1, Székely Csenge