Gyermek B csapatunk két mérkőzést is játszott az elmúlt napokban. A Bolhák egy győzelemmel és egy vereséggel zártak.

Első meccsünket kicsit megilletődötten kezdtük, aztán hamar magukra találtak a lányok. Elkezdtünk passzolni és bátran játszani, melynek az első negyedben meg is lett az eredménye. A második játékrészre pontatlanok lettünk, a védekezésre nem fektettünk túl sok energiát, amire ellenfelünk leindításokkal válaszolt. A második félidőben sikerült kicsit összeszedni a védekezést, de sokszor rossz helyzetet vállaltunk el. Végül az utolsó negyedre sikerült megint szép akciókból kosarat dobni, de védekezésben nem tudtunk annyira feljavulni hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést.

Vasas Bolhák – Kőbányai darázslányok/B 35-47 (17-8 ; 5+1-18+1 ; 4-8 ; 8-12)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Szabó Noémi 1, Szabó Emília 5, Galavits Lili 11, Puskás Lili 4, Veszelovszki Hanna 5, Küsmödi Eszter 4, Tamás Petra 7

A második meccs elején nagyon beragadtunk, mintha kint maradtunk volna az öltözőben. Fejben nem tudtuk jól elkezdeni a mérkőzést, lehet még az előző meccs járt a lányok fejében. A második negyedre sikerült felrázni a csapatot védekezésben, amiből aztán támadásban jöttek is a szép kosarak. A jó formát sikerült megtartani a mérkőzés végéig. Támadásban nagyon szépen és pontosan játszottunk, ráadásul remekül járt a labda kézről kézre, amiből sikerült sok pontot dobnunk. A negyedik negyedben egy kicsit engedtünk védekezésben de ott már érezték a lányok hogy megvan a meccs, és a végén hatalmas öröm követte a végső sípszót.

„Összességében nagyon elégedett voltam a lányokkal, bátran játszottak és mindig próbálták megcsinálni azt, amire kértem őket. Voltak bravúros megmozdulások, szép kosarak, de ami a legfontosabb, mindenki nagyon akart és mindent megtett amit tudott” – mondta a csapat edzője, Kaluha-Guti Alexandra.

Józsefvárosi KC – Vasas Bolhák 22-42 (6-2 ; 0+5 – 11+3 ; 1-15 ; 10-11)
Pontszerzők:
Vasas Bolhák: Szabó Noémi 8, Turóczy Dalma 2, Galavits Lili 9, Puskás Lili 3, Szabó Emília 4, Fodor Jázmin 2, Kárpáthegyi Léda 3, Veszelovszki Hanna 6, Küsmödi Eszter 4, Tamás Petra 1