Junior/B csapatunk a hétvégén a Radobasket együtteséhez látogatott. Lányaink sokáig vezetni is tudtak, a hajrában azonban fordult a kocka.

„Ezen a mérkőzésen nagyon fiatal csapattal álltunk ki. Végig szoros mérkőzést tudtunk játszani a Radobasket juniorjaival. A 38. percig még vezetni is tudtunk, de a védekezési hiányosságaink és a faultproblémáink felőrölték a csapatunkat. Így a végjátékot sajnos elveszítettük. Lelkesen játszottak a lányok, amiért dicséretet érdemelnek, de ha mérkőzést is akarunk nyerni, akkor meg kell tanulnunk védőfeladatokat is megoldani, és azokat fegyelmezetten végrehajtani. Köszönjük a mérkőzést az ellenfélnek” – mondta a csapat edzője, Diósadi Deák Éva.

Radobasket – Vasas Akadémia/B 72-68 (13-20, 21-16, 13-15, 25-17)
Pontszerzők:
Radobasket: Egerszegi N., Laborczy M., Kovács L. 38, Holly H. 17, Tóth-Miklós E. 6, Csere: Domina L. 5, Juhász R., Török D. 4, Kincses J. 2, Jovián P., Kőrösy K., Tóth Zs.
Vasas Akadémia/B: Szabó F. 16, Schannen Z. 9, Varga P. 8 ,Marton O. 7, Harmati E. 14, Csere: Kiss K., Dúl F., Gergely P., Vigh E. 5/3, Ábrahám E. 9, Kaszás L.